Wie is Boost’o? Sanna Langerak is de persoon achter Boost’o. Na mijn studie onderwijskunde heb ik als onderwijskundig adviseur en als beleidsadviseur in het HBO gewerkt, met een tussenstop bij een onderwijskundig bureau.

Ik ben een gedreven professional met ruime ervaring als onderwijskundige, beleidsadviseur, projectleider, consultant, coach en manager binnen het (beroeps)onderwijs. De breedte van het begeleiden van teams bij curriculumvernieuwing en accreditatie tot instellingsbrede beleidsontwikkeling en coaching maken mij blij. Ook in het ontwikkelen en begeleiden van conferenties, studiedagen en werkbijeenkomsten ben ik in mijn kracht.

Wat typeert mij: resultaatgericht, analytisch & hands-on, focus op samen, doorzetter, deskundig en energiek. Ik combineer een strategische blik met een praktische uitwerking, met zicht op wat je wilt bereiken of welk probleem je wilt oplossen.

Testimonials

 • Sanna is betrouwbaar, kundig, een hele harde werker en een heel prettig persoon, met humor. Het is heel prettig om haar als onderwijskundige aan je zijde te hebben!

  Claire Menagé projectleider onderwijsvernieuwing opleiding Creative Business, Inholland
 • Sanna heeft de opleiding Bedrijfskunde van Hogeschool Windesheim begeleid in de flexibilisering van het deeltijdonderwijs. Door haar pragmatische aanpak bij het formuleren en uitwerken van de leeruitkomsten heeft ze het proces daadkrachtig ondersteund en hebben we onder tijdsdruk kunnen opleveren, echt top! Haar ervaring en inzet in het ontwikkelteam kwam de samenwerking en het resultaat zeer ten goede.

  L. Celant projectleider ontwikkelen flexibele deeltijd Bedrijfskunde
 • Sanna brengt een positieve flow in het ontwikkelteam. Die flow verspreidt zich in de teams op de locaties. De mensen hebben er, door haar werkwijze, vertrouwen in dat het goed komt. Ze is een aanjager die zorgt dat het proces blijft lopen en is productiegericht. Sanna is echt van meerwaarde bij de onderwijsontwikkeling.

  Simone Groen-Roesink Manager Education & Research Tourism Management
 • Sanna heeft de opleiding Integrale Veiligheidskunde in een stroomversnelling gebracht door op kundige wijze het team te begeleiden en te sturen in een grootschalige onderwijsontwikkeling. Door haar ontspannen, warme en begripvolle aanpak heeft zij het hele team tot veranderen gebracht waarbij haar heldere, pragmatische aanpak zeer stimulerend en motiverend heeft gewerkt. Daardoor zijn grote stappen genomen richting een toekomstbestendige, moderne opleiding. Chapeau, Sanna, en onze grote dank! Zonder jou was het niet gelukt.

  Monique Heemskerk Opleidingsmanager Integrale Veiligheidskunde Inholland